Bioderma 2+1 produkt zdarma (platí do konca marca)

Detská kozmetika Bioderma

Bioderma ABC Derm Gel Moussant – je sprchový gél pre deti od narodenia. Je hypoalergénny, vhodný na umývanie vláskov a pokožky. Neštípe v očiach a neobsahuje parabény. Je vhodný na každodenné použitie. Nevysušuje pokožku. V ponuke je 1 l balenie alebo 200 ml balenie gélu.

Bioderma ABC Derm Hydratantje hydratačný krém pre suchú a svrbiacu pokožku. Vhodný na každodenné použite pre deti od narodenia. Obsahuje však jemný hypoalergénny parfém, preto ho neodporúčam deťom s atopickým ekzémom, alebo pre deti ktorých rodičia trpia atopickým ekzémom.

Bioderma ABC Derm Péri-oral – krém s optimálnym zložením pre regeneráciu pokožky, ktorá je podráždená v okolí úst z dôvodu nadmerného slintania pri prerezávaní zúbkov alebo pri podráždení od dudlíka. Odstraňuje začervenanie, podráždenie a svrbenie pokožky. Nanáša sa na okolie úst 2-3 x za deň.

Bioderma ABC Derm Babysquamkrém pre deti so seboroickou dermatitídou. Tá sa prejavuje svrbiacou, zhrubnutou, začervenanou a šupinatou pokožkou. Väčšinou sú tieto prejavy viditeľné vo vlasovej pokožke, obočí pri nose a na čele. Tento krém sa môže použiť aj na mliečnu chrastu vo vláskoch detí. Krém sa nanáša raz za deň a nechá sa pôsobiť asi 20 minút. Následne sa krém zmyje. Krém odstraňuje šupinky, hydratuje a vyživuje pokožku.

Bioderma ABCDerm Cold Cream na tvár 45 mlochranný krém na tvár, ktorý chráni pokožku dieťaťa pred zimou a vetrom. Aplikuje sa 1 až 2 x za deň ako prevencia pred poškodením, vysušením a popraskaním tváričky dieťaťa.

Bioderma ABCDerm Šampón 200 ml šampón sa citlivú vlasovú pokožku. Nedráždi oči. Vyživuje vlasovú pokožku. Nelieči mliečnu chrastu.

Bioderma Atoderm Préventive krém 200 mlkrém vhodný pre pokožku tela detí, ktoré majú predispozíciu vzniku atopického ekzému. To znamená ak rodič má topický ekzém. Je vhodný pre aj pre novorodencov. Nanáša 1 až 2 x za deň na celé telo.

Bioderma Atoderm Sprchový olej 1000 mlsprchový olej pre deti s predispozíciou na atopický ekzém. Olej sa nanáša na telo a tvár. Pokožka je hydratovaná, vyživená a chránená pred nežiadúcou mikrocenózou. Olej nezanecháva mastný film na pokožke a je vhodný aj pre novorodencov a dospelých ľudí. Je vhodný na každodenné použitie.

Bioderma Cicabio Lotion sprej 40 mlsprej na hojenie mokvajúcich rán. Upokojuje a regeneruje poškodenú pokožku až po dobu 8 hodín. Zmierňuje svrbenie. Je vhodný na tvár, telo alebo plienkové oblasti. Aplikuje sa 1 až 2 x denne do úplneho zahojenia rany.


Bioderma pre mamičky

Starostlivosť o pleť

Suchá pokožka

Bioderma Atoderm Nutritive krém 40 ml krém vhodný hlavne počas zimných období. Môže sa aplikovať počas dňa i na noc. Je určený pre veľmi suchú pokožku to znamená aj pre tehotné a dojčiace ženy, ktorým sa tvár a pokožka často vysušuje. Nanáša sa ráno a večer na čistú tvár. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie .

Bioderma Hydrabio Crème hydratačný krém 50 mlkrém na suchú, dehydrovanú až veľmi suchú pokožku. Krém pokožku premastí a ochráni. Odporúčam používať hlavne cez zimu na čistú pokožku najlepšie pred spaním. Je hypoalergénny a bez parabénov. 

Bioderma Atoderm tyčinka na pery 4 g vhodná na suché a popraskané pery. Pery vyživuje, regeneruje a chráni pred ďalším poškodením.

Bioderma Hydrabio Sérum 40 mlsérum na silne dehydrovanú pokožku. Nanáša ráno a večer na vyčistenú tvár. Je vynikajúcim podkladom pod make up. Napomáha pokožke aktivovať jej hydratačný systém.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 pleťový krém 40 mlkrém pre suchu, citlivú a zmiešanú pleť. Odstraňuje prvé prejavy vrások. Obsahuje ochranu proti slnečnému žiareniu, takže pôsobí ochranne proti vzniku vrások. Jemné vrásky vyhladzuje a pleť hydratuje. Nanáša sa každé ráno na čistú pleť. Je vhodný ako podklad po make up. Je hypoalergénny.


Citlivá a začervenaná pleť

Bioderma Sensibio Light krém 40 ml krém pre intolerantnú a veľmi citlivú pokožku. Pokožku hydratuje, upokojuje a uľavuje od pocitu pnutia a pálenia. Pôsobí protizápalovo. Krém sa aplikuje 1 až 2 x za deň na čistú pokožku tváre, krku a dekoltu. Je hypoalergénny a bez parabénov.

Bioderma Sensibio Riche 40 ml - krém pre intolerantnú, suchú a veľmi citlivú pokožku. Pokožku silne hydratuje, upokojuje a uľavuje od pocitu pnutia a pálenia. Pôsobí protizápalovo. Krém sa aplikuje 1 až 2 x za deň na čistú pokožku tváre, krkru a dekoltu. Je hypoalergénny a bez parabénov.

Bioderma Sensibio Forte 40 mlkrém pre začervenanú, citlivú a páliacu pokožku. Je vhodná aj na upokojenie pokožky po chemických zákrokoch. Kožu upokojuje, hydratuje a regeneruje. Aplikujte na čistú pokožku aj 3 x za deň.

Bioderma Sensibio AR Krém 40 mlupokojujúci krém pre pokožku s oslabenými a praskajúcimi cievkami na tvári. Upokojuje začervenanie a zabraňuje rozširovaniu cievok. Krém sa aplikuje ráno poprípade aj večer podľa potreby. Je hypoalergénny. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie. 

Bioderma Sensibio AR BB krém 40 mlBB krém pre citlivú pokožku so sklonom k začervenaniu. Prekrýva začervenanie, predchádza začervenaniu a zjednocuje odtieň pleti. Hydratuje a chráni pleť pred slnečným žiarením. Aplikuje sa ráno na čistú pokožku tváre.

Bioderma Sensibio DS+ krém 40 ml krém vhodný na citlivú, podráždenú a seboroickú pokožku. Odstraňuje pocit pálenia, svrbenia a pnutia pokožky. Pokožku upokojuje a znižuje začervenanie. Aplikuje sa 1 až 2x denne na vyčistenú pokožku. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie.

Zmiešaná až mastná pleť

Bioderma Sébium Global 30 ml krém pre mastnú a zmiešanú pokožku. Krém reguluje zloženie a kvalitu kožného mazu. Zabraňuje vzniku akné, vyrážok a čiernych bodiek. Bráni zhrubnutiu pokožky a odstraňuje odumreté bunky pokožky. Ďalej zmierňuje začervenanie pokožky vzniknuté zápalom. Krém sa nanáša ráno a večer na čistú tvár.

Bioderma Sébium Global Cover 30 ml + 2 gkrém pre mastnú a zmiešanú pokožku. Krém reguluje zloženie a kvalitu kožného mazu. Zabraňuje vzniku akné, vyrážok a čiernych bodiek. Bráni zhrubnutiu pokožky a odstraňuje odumreté bunky pokožky. Ďalej zmierňuje začervenanie pokožky vzniknuté zápalom. Krém sa nanáša ráno a večer na čistú tvár. Má aj kryciu funkciu.

Bioderma Sébium Pore refiner 30 mlkrém sťahuje póry a tak sú menej viditeľné. Reguluje kvalitu kožného mazu a zabraňuje opätovnému upchávaniu pórov. Krém sa nanáša na vyčistenú tvár najlepšie pred spaním. Môžete naniesť lokálne na póry alebo na celú tvár.

BIODERMA Sébium Mat Control zmatňujúci hydratačný krém 30 mlkrém pre zmiešanú až mastnú pleť. Pôsobí hydratačne a zmatňujúco Je vhodný pre lesknúcu sa pleť. Nanáša sa 1 až 2 x denne na čistú pleť. Je vhodný ako základ pod make up.



Čistenie a odličovanie pleti

Citlivá a začervenaná pleť

Bioderma Sensibio micelárna voda 500 mlmicelárna voda, určená pre citlivú a jemnú pokožku na odlíčenie a čistenie. Pokožku upokojí a vyčistí. Voda nedráždi tvár, je hypoalergénna a neobsahuje parabény. Môžete používať na každodenné použitie. Vhodná aj na odlíčenie očí. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie. 

Bioderma Sensibio Mlieko 250 mlmlieko na čistenie, odlíčenie a upokojenie citlivej a podráždenej pokožky. Je hypoalergénne. Pokožku zjemňuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Mlieko netreba z tváre oplachovať.

Bioderma Sensibio Gel moussant 500 mlgél na citlivú pleť. Čistí, odličuje citlivú pokožku. Znižuje pálenie a pnutie pokožky tváre. Nanáša sa na navlhčenú tvár, pričom sa vytvorí pena. Penu následne zmyte vodou a tvár osušte.

Bioderma Sensibio DS+ Moussant 200 mlčistiaci penivý gél pre začervenanú, zhrubnutú a šupinatú pleť. Aplikuje sa ráno poprípade aj večer na navlhčenú pleť. Následne sa pena zmyje vodou a pleť sa vysuší uterákom. Môže sa použiť aj ako pena na holenie na citlivé miesta. Je hypoalergénna.

Bioderma Sensibio H2O AR micelárna voda 250 mlmicelárna voda na čistenie a odličovanie citlivej pokožky tváre so sklonom k začervenaniu a tváre s rozšírenými žilkami. Vhodná aj na okolie očí. Pokožku nedráždi, je bez parabénov a hypoalergénna. Používajte 1 až 2 x za deň. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie. 

Suchá a dehydrovaná pleť

Bioderma Hydrabio H2O micelárna voda 500 ml micelárna voda na hydratáciu a čistenie pleti. Je vhodná pre suchú pokožku. Voda nedráždi tvár, je bez parabénov a hypoalergénna. Je vhodná aj na odličovanie očí.

Bioderma Hydrabio Mlieko 250 mlmlieko pre dehydrovanú pleť. Tvár čistí, hydratuje a zabraňuje jej opätovnej dehydratácii. Je hypoalergénne, tvár nedráždi a je vhodné aj na odličovanie očí.

Pleť so zvýšenou pigmentáciou

BIODERMA Pigmentbio H2O zosvetľujúca micelárna voda 250 mlmicelárna voda na čistenie a odličovanie pokožky so zvýšenou pigmentáciou. Pokožku zosvetľuje a zabraňuje vzniku ďalších pigmentových škvŕn. Je určená aj na odličovanie očí.

Zmiešaná až mastná pleť

Bioderma Sébium micelárna voda 500 ml –  micelárna voda určená na čistenie a odličovanie zmiešanej a mastnej pokožky. Je vhodná na každodenné použitie. Zabraňuje vysušovaniu pokožky, pokožku čistí a odstraňuje nadbytočný kožný maz. Reguluje tvorbu kožného mazu a zabraňuje upchávaniu pórov. V ponuke je aj výhodné dvojbalenie

Bioderma Sébium Moussant čistaci gél s pumpou 500 ml čistiaci gél na zmiešanú až mastnú pleť. Je vhodný na každodenné použitie. Pokožku čistí a znižuje tvorbu kožného mazu. Nanáša sa na navlhčenú pokožku čím sa spení a následne sa gél opláchne z tváre. Je vhodný aj na holenie, pretože znižuje následný zápal pokožky. Neodporúčam však odličovať oči týmto gélom.


Starostlivosť o očné okolie

BIODERMA Atoderm Intensive eye krém očný 3v1 proti podráždeniu 100 mlgél-krém ktorý upokojuje, obnovuje pokožku a odstraňuje make up z okolia očí. Je jemný a vhodný aj pre citlivé oči. Vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Znižuje začervenanie a svrbenie pokožky v okolí očí. Nanáša sa 1 až 2 x denne. Je vhodný aj ako podklad pod make up.

Bioderma Sensibio očný gél-krém 15 ml gél-krém, pôsobí vyhladzujúco na prvé vrásky a zmierňuje opuch a podráždenie v okolí očí. Je hypoalergénny a nedráždi očí. Je vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Nanáša sa raz alebo 2x denne na čisté očné okolie.

Krém na ruky

Bioderma Atoderm krém na ruky 50 mlhydratačný a regeneračný krém na veľmi suché a podráždené ruky. Nezanecháva mastný film na pokožke. Aplikuje sa niekoľkokrát denne.


Starostlivosť o telo

Sprchové gély

Bioderma Atoderm Intensive Gel moussant 1000 ml – sprchový gél pre dojčatá, detí i dospelých. Je vhodný na suchú, atopickú pokožku. Tento gél je vhodný na každodenné použitie.

Bioderma Atoderm Sprchový olej 200 mlsprchový olej pre deti s predispozíciou na atopický ekzém. Olej sa nanáša na telo a tvár. Pokožka je hydratovaná, vyživená a chránená pred nežiadúcou mikrocenózou. Olej nezanecháva mastný film na pokožke a je vhodný aj pre novorodencov a dospelých ľudí. Je vhodný na každodenné použitie. Olej je vhodný aj pre dospelých s atopickýcm ekzémom.

Bioderma Atoderm sprchový krém 1000 ml sprchový krém pre suchú a svrbiacu pokožku.

Bioderma Atoderm sprchový gél 500 ml – osviežujúci gél pre suchú až veľmi suchú pokožku. Hydratuje a zmierňuje pocit pnutia pokožky. Je vhodný na každodenné použitie.

Telové mlieko a balzamy

Bioderma Atoderm Intensive Baume 500 mlje vhodný na atopickú pokožku. Má hútnu konzistenciu a je určený pre dojčatá, i dospelých. Znižuje svrbenie a premasťuje suchú pokožku. Tento balzam neslúži ako prevencia pred vznikom atopického ekzému ale slúži na jeho liečbu. Je vhodný na telo i tvár. Je hypoalergénny a bez parabénov, preto je vhodný aj na citlivú pokožku. Nanáša sa 1 až 2 x za deň.

Bioderma Atoderm Krém 200 ml – hydratačný krém na citlivú a suchú pokožku. Zabraňuje vysušovaniu pokožky, odporúča sa nanášať 1 až 2x denne. Je hypoalergénny a bez parabénov.

Bioderma Atoderm Mlieko 200 ml – mlieko pre suchú reaktívnu a citlivú pokožku. Hydratuje a premasťuje pokožku. Aplikuje sa 1 až 2 x za deň.

Vlasová pokožka

Bioderma Nodé Fluid Šampón 200 mlšampón na všetky typy vlasov. Spomaľuje mastenie vlasovej pokožky.

Bioderma Nodé DS+ šampón proti lupinám 125 ml – šampón na šupinatú a svrbiacu pokožku vo vlasoch. Zabraňuje množeniu kvasiniek, ktoré spôsobujú svrbenie a odlupovanie pokožky. Taktiež znižuje tvorbu mazu. Zároveň odstraňuje zrohovatenú a odumretú pokožku hlavy. Aplikuje sa počas prvých 3 týždňov až 3 x týždenne, potom stačí 1 až 2 x do týždňa.

Bioderma Nodé G - Šampón 400 ml – šampón na mastné vlasy. Hĺbkovo čistí a spomaľuje opätovné mastenie vlasovej pokožky. Je vhodný na každodenné použitie.